Kettingzaag

Alle informatie voor een kettingzaag kopen

kettingzaag kopen

Snoeien.info » Snoeigereedschap » Kettingzaag: kopen en vergelijken

Een kettingzaag kopen wordt op deze pagina ontzettend makkelijk. Je ontdekt hier namelijk de top 5 kettingzagen van dit moment. Daarnaast ontdek je de beste merken voor een kettingzaag kopen en kun je kettingzagen merken vergelijken op verschillende kenmerken.

De beste kettingzagen van dit moment

De top 5 kettingzagen volgens onze snoei-experts!

bosch kettingzaag kopen

Bosch
AKE 35 S

Kettingzaag

einhell kettingzaag kopen

Einhell
GH-EC 1835

Kettingzaag

makita kettingzaag kopen

Makita
EA3201S35A

Kettingzaag

B & D
GKC1825L20

Kettingzaag

powerplus kettingzaag kopen

Powerplus
POWXG1007

Kettingzaag

Top merken voor een kettingzaag

Van deze merken kun je het best een kettingzaag kopen

bosch kettingzaag

Bosch kettingzagen

Bosch heeft een enorm aanbod aan huishoudelijke apparaten. Hiermee heeft Bosch een goede naam opgebouwd, maar ook heeft Bosch een divers aanbod aan tuingereedschap. Zo zijn er ook Bosch kettingzagen te koop. Het is fijn om te werken met vertrouwelijk apparatuur vooral als het gaat om een kettingzaag.

makita kettingzaag

Makita kettingzagen

Makita is een bekend gereedschapsmerk en ook zijn er Makita kettingzagen te koop. Makita loopt voor op het gebied van batterijtechnologie en dit maakt het merk zo goed voor gereedschap. Een accu is namelijk een belangrijk onderdeel van goed gereedschap.

einhell kettingzaag

Einhell kettingzagen

Einhell is een Duits gereedschapsmerk. Voor elke klusser heeft het merk alles te bieden op het gebied van gereedschap. Ook heeft Einhell natuurlijk zijn eigen kettingzaag, zoals je hierboven kunt zien. Einhell staat bekend om zijn prijs en kwaliteits verhouding.

Kettingzagen vergelijken

Vergelijk in de tabel hieronder kettingzagen op verschillende eigenschappen

Kenmerk van kettingzaagBosch ★★★★★Makita ★★★★Einhell ★★★★★
KwaliteitKwalitatief goede kettingzaag. Zaagt goed weg en voelt veilig aan. Ook de bijgeleverde spullen zoals ketting is van goede kwaliteit.De Makita kettingzaag is van goede kwaliteit. Ziet en voelt niet of het snel kapot kan gaan. Ook is er goed aan de veiligheid gedacht.Kwaliteit wordt als goed ervaren. Er zit een goede Double Guard blad bij. Verder prima kwaliteit voor de prijs van de Einhell kettingzaag.
DesignHet design is herkenbaar aan een echte Bosch machine. Het heeft de kleuren van Bosch en ziet er professioneel uit.Ook de herkenbare Makita kleuren en de veiligheidshendels vallen goed op. Veiligheid boven alles.Design ziet er wat goedkoper uit dan de overige modellen. Ook de achtereinde van de machine is heel groot wat de machine een beetje “lomp” maakt.
ComfortDe kettingzaag van Bosch voelt goed in de hand. Ook tijdens het zagen merk je de stabiliteit van kettingzaag. Je voelt echt dat je een betrouwbaar apparaat in de handen hebt.Kettingzaag van Makita voelt goed in de hand. Ook zitten er boven op er een stevige greep wat ervoor zorgt voor goede bediening van het apparaat.De kettingzaag van Einhell voet niet lekker in de hand dit komt omdat de grepen wat groter zijn.